Banán palacsina
Hozzávalók:
- 2 db tojás
- 1 db banán
- pici kókuszzsír
Elkészítés:
A banánt összetörjük villával, majd hozzákeverjük a felvert tojást.
Ezután picit állni hagyjuk, majd egy teflonserpenyőben pici kókuszzsírt melegítünk.
Merőkanál segítségével mérjünk kis adagokat a serpenyőbe.
Süssük, amíg el nem válik a serpenyőtől, majd fordítsuk meg, és süssük meg a másik oldalát is.
Áfonyás palacsina
Hozzávalók:
- 1/2 banán
- 1 db tojás
- 1/2 bögre zabpehely
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 1 bögre (görög) joghurt
- 3/4 bögre áfonya
Elkészítés:
A hozzávalókat az áfonya kivételével botmixer segítségével alaposan egyneművé összekeverjük.
Merőkanállal egyforma adagokat mérünk az előmelegített kókuszzsírral kikent teflonserpenyőbe, majd beleszórunk pár szem áfonyát.
Megsütjük az egyik oldalát, majd ha megbarnult átfordítjuk a másik oldalára is.