Banán palacsina

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 1 db banán
  • pici kókuszzsír

Elkészítés:

A banánt összetörjük villával, majd hozzákeverjük a felvert tojást.

Ezután picit állni hagyjuk, majd egy teflonserpenyőben pici kókuszzsírt melegítünk.

Merőkanál segítségével mérjünk kis adagokat a serpenyőbe.

Süssük, amíg el nem válik a serpenyőtől, majd fordítsuk meg, és süssük meg a másik oldalát is.

 Áfonyás palacsina

Hozzávalók:

  • 1/2 banán
  • 1 db tojás
  • 1/2 bögre zabpehely
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1 bögre (görög) joghurt 
  • 3/4 bögre áfonya

Elkészítés:

A hozzávalókat az áfonya kivételével botmixer segítségével alaposan egyneművé összekeverjük.

Merőkanállal egyforma adagokat mérünk az előmelegített kókuszzsírral kikent teflonserpenyőbe, majd beleszórunk pár szem áfonyát. 

Megsütjük az egyik oldalát, majd ha megbarnult átfordítjuk a másik oldalára is.